Home Menu

Menu


Post Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old March 4th, 2017, 01:00 PM #1301
mike909's Avatar
> mike909
Dragon Ranger 4 Life
 
Joined: Feb 2012
Posts: 4,079
32
mike909
Dragon Ranger 4 Life
mike909's Avatar
 
Joined: Feb 2012
Posts: 4,079
32



Cleared cache
Clear cookies
Cleared everything and.still having this issue. :/
mike909 is offline     Reply With QuoteReply With Quote
Old March 4th, 2017, 01:01 PM #1302
Decade's Avatar
> ϟDecade
FINAL KAMEN ATTACK FORM RIDE: OWNER
 
Joined: Jul 2004
Posts: 32,662
1
Decade
FINAL KAMEN ATTACK FORM RIDE: OWNER
Decade's Avatar
 
Joined: Jul 2004
Posts: 32,662
1



Have you tried a different browser?
Decade is offline     Reply With QuoteReply With Quote
Old March 4th, 2017, 01:03 PM #1303
mike909's Avatar
> mike909
Dragon Ranger 4 Life
 
Joined: Feb 2012
Posts: 4,079
32
mike909
Dragon Ranger 4 Life
mike909's Avatar
 
Joined: Feb 2012
Posts: 4,079
32



Having This is on my cell phone.
mike909 is offline     Reply With QuoteReply With Quote
Old March 4th, 2017, 01:10 PM #1304
Decade's Avatar
> ϟDecade
FINAL KAMEN ATTACK FORM RIDE: OWNER
 
Joined: Jul 2004
Posts: 32,662
1
Decade
FINAL KAMEN ATTACK FORM RIDE: OWNER
Decade's Avatar
 
Joined: Jul 2004
Posts: 32,662
1



Cell phones can have different browsers.
Decade is offline     Reply With QuoteReply With Quote
Old March 4th, 2017, 02:24 PM #1305
Garrek45's Avatar
> Garrek45
Power Ranger
 
Joined: Feb 2010
Posts: 613
Garrek45
Power Ranger
Garrek45's Avatar
 
Joined: Feb 2010
Posts: 613



I am also having this problem on my phone, both Chrome and Firefox, which I downloaded just to check.

I am also having an error while logging in on the computer or phone through Firefox and Chrome.

I get this error no matter which page I log in from and have to manually load the page.
When I manually load the page it has me logged in so it's just the redirect back to the page that isn't working.
Garrek45 is offline     Reply With QuoteReply With Quote
Old March 4th, 2017, 03:08 PM #1306
Decade's Avatar
> ϟDecade
FINAL KAMEN ATTACK FORM RIDE: OWNER
 
Joined: Jul 2004
Posts: 32,662
1
Decade
FINAL KAMEN ATTACK FORM RIDE: OWNER
Decade's Avatar
 
Joined: Jul 2004
Posts: 32,662
1



The reason you're getting that, is because our server had its own signed SSL. I recently purchased one through Comodo.

It should look like this:


I was getting the same thing until I cleared my cache & etc enough times that it caught up & updated to the Comodo SSL.

Why it's untrusted is because your browsers are somehow still pulling the old SSL.
Decade is offline     Reply With QuoteReply With Quote
Old March 4th, 2017, 03:45 PM #1307
powerleo's Avatar
> powerleo
Power Ranger
 
Joined: Sep 2009
Posts: 805
powerleo
Power Ranger
powerleo's Avatar
 
Joined: Sep 2009
Posts: 805



I clean up my history and everything and still won't work. I'm on my galaxy s7 edge. Using regular Internet and my Chrome don't work either.
powerleo is offline     Reply With QuoteReply With Quote
Old March 4th, 2017, 03:50 PM #1308
Decade's Avatar
> ϟDecade
FINAL KAMEN ATTACK FORM RIDE: OWNER
 
Joined: Jul 2004
Posts: 32,662
1
Decade
FINAL KAMEN ATTACK FORM RIDE: OWNER
Decade's Avatar
 
Joined: Jul 2004
Posts: 32,662
1



I suspect it's likely your DNS hasn't caught up and is still downloading the old SSL.
Decade is offline     Reply With QuoteReply With Quote
Old March 4th, 2017, 06:03 PM #1309
Miraculous Bikkun's Avatar
> Miraculous Bikkun
Reporting for duty!
 
Joined: Jan 2006
Posts: 12,433
Miraculous Bikkun
Reporting for duty!
Miraculous Bikkun's Avatar
 
Joined: Jan 2006
Posts: 12,433



My banner keeps changing to the default 2017 movie one even though I have it set for Ludi. I change it back, go to a different page, it's right back to the default.
Miraculous Bikkun is offline     Reply With QuoteReply With Quote
Old March 4th, 2017, 09:28 PM #1310
Decade's Avatar
> ϟDecade
FINAL KAMEN ATTACK FORM RIDE: OWNER
 
Joined: Jul 2004
Posts: 32,662
1
Decade
FINAL KAMEN ATTACK FORM RIDE: OWNER
Decade's Avatar
 
Joined: Jul 2004
Posts: 32,662
1



Change here instead if it continues to be a problem:
http://www.RangerBoard.com/profile.php?do=editoptions

Near the bottom, "Forum Skin".
Decade is offline     Reply With QuoteReply With Quote
Old March 4th, 2017, 09:53 PM #1311
Garrek45's Avatar
> Garrek45
Power Ranger
 
Joined: Feb 2010
Posts: 613
Garrek45
Power Ranger
Garrek45's Avatar
 
Joined: Feb 2010
Posts: 613



Decade wrote: View Post

The reason you're getting that, is because our server had its own signed SSL. I recently purchased one through Comodo.

It should look like this:
http://f.RangerBoard.com/rbchrome_ssl.jpg

I was getting the same thing until I cleared my cache & etc enough times that it caught up & updated to the Comodo SSL.

Why it's untrusted is because your browsers are somehow still pulling the old SSL.
Not a big deal for me, I trust you guys and it only pops up the once if I tell it to ignore the warning.
Logging in is redirecting correctly now as well.
Garrek45 is offline     Reply With QuoteReply With Quote
Old March 10th, 2017, 12:26 AM #1312
AkaUnlovedFyntabulous's Avatar
> AkaUnlovedFyntabulous
The One You Love to Hate
 
Joined: Nov 2005
Posts: 17,928
AkaUnlovedFyntabulous
The One You Love to Hate
AkaUnlovedFyntabulous's Avatar
 
Joined: Nov 2005
Posts: 17,928



Did the ability to change themes disappear? Mine just changed on me, and the theme changer seems to have vanished.
AkaUnlovedFyntabulous is online now     Reply With QuoteReply With Quote
Old March 10th, 2017, 12:27 AM #1313
Decade's Avatar
> ϟDecade
FINAL KAMEN ATTACK FORM RIDE: OWNER
 
Joined: Jul 2004
Posts: 32,662
1
Decade
FINAL KAMEN ATTACK FORM RIDE: OWNER
Decade's Avatar
 
Joined: Jul 2004
Posts: 32,662
1



Myzou wrote: View Post

Did the ability to change themes disappear? Mine just changed on me, and the theme changer seems to have vanished.
https://www.RangerBoard.com/showthre...17#post5362917
Decade is offline     Reply With QuoteReply With Quote
Old March 10th, 2017, 12:29 AM #1314
AkaUnlovedFyntabulous's Avatar
> AkaUnlovedFyntabulous
The One You Love to Hate
 
Joined: Nov 2005
Posts: 17,928
AkaUnlovedFyntabulous
The One You Love to Hate
AkaUnlovedFyntabulous's Avatar
 
Joined: Nov 2005
Posts: 17,928



Sneaky Post at the same time is sneaky.
AkaUnlovedFyntabulous is online now     Reply With QuoteReply With Quote
Old March 10th, 2017, 12:29 AM #1315
Decade's Avatar
> ϟDecade
FINAL KAMEN ATTACK FORM RIDE: OWNER
 
Joined: Jul 2004
Posts: 32,662
1
Decade
FINAL KAMEN ATTACK FORM RIDE: OWNER
Decade's Avatar
 
Joined: Jul 2004
Posts: 32,662
1



I was just writing it as the board reopened
Decade is offline     Reply With QuoteReply With Quote
Old March 11th, 2017, 04:59 PM #1316
Grantsaunt's Avatar
> Grantsaunt
Galwit Mysto Prifior
 
Joined: Jul 2005
Posts: 5,607
32
Grantsaunt
Galwit Mysto Prifior
Grantsaunt's Avatar
 
Joined: Jul 2005
Posts: 5,607
32



Does the Power Tunes not work anymore? When I clicked on the link, it just opened the RB web page in another window.
Grantsaunt is offline     Reply With QuoteReply With Quote
Old March 11th, 2017, 05:04 PM #1317
Decade's Avatar
> ϟDecade
FINAL KAMEN ATTACK FORM RIDE: OWNER
 
Joined: Jul 2004
Posts: 32,662
1
Decade
FINAL KAMEN ATTACK FORM RIDE: OWNER
Decade's Avatar
 
Joined: Jul 2004
Posts: 32,662
1



Grantsaunt wrote: View Post

Does the Power Tunes not work anymore? When I clicked on the link, it just opened the RB web page in another window.
It does for me, please make sure to clear your cache. This was one of the things that had to be re-coded to work with HTTPS.
Decade is offline     Reply With QuoteReply With Quote
Old March 11th, 2017, 05:10 PM #1318
Grantsaunt's Avatar
> Grantsaunt
Galwit Mysto Prifior
 
Joined: Jul 2005
Posts: 5,607
32
Grantsaunt
Galwit Mysto Prifior
Grantsaunt's Avatar
 
Joined: Jul 2005
Posts: 5,607
32



Decade wrote: View Post

It does for me, please make sure to clear your cache. This was one of the things that had to be re-coded to work with HTTPS.
I cleared my cache and reopened browser. Still no Power Tunes. I'm using Chrome browser, Windows 10. I even turned off Adblock. No luck.
Grantsaunt is offline     Reply With QuoteReply With Quote
Old March 11th, 2017, 05:39 PM #1319
Decade's Avatar
> ϟDecade
FINAL KAMEN ATTACK FORM RIDE: OWNER
 
Joined: Jul 2004
Posts: 32,662
1
Decade
FINAL KAMEN ATTACK FORM RIDE: OWNER
Decade's Avatar
 
Joined: Jul 2004
Posts: 32,662
1



Grantsaunt wrote: View Post

I cleared my cache and reopened browser. Still no Power Tunes. I'm using Chrome browser, Windows 10. I even turned off Adblock. No luck.
This turned out to be a bug on a specific theme. If anyone has issues, please report which theme you're using.

Thanks!
Decade is offline     Reply With QuoteReply With Quote
Old March 11th, 2017, 05:48 PM #1320
Grantsaunt's Avatar
> Grantsaunt
Galwit Mysto Prifior
 
Joined: Jul 2005
Posts: 5,607
32
Grantsaunt
Galwit Mysto Prifior
Grantsaunt's Avatar
 
Joined: Jul 2005
Posts: 5,607
32



Power Tunes is working perfectly now. Thank you, Decade!
Grantsaunt is offline     Reply With QuoteReply With Quote
Post Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 

Connect







 

Design

    RangerBoard designs are exclusive to Members.
    Please login to access all available designs.

All times are GMT -7. The time now is 06:06 PM.
Powered by vBulletin® / Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.