Home Menu

Menu


Post Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old July 18th, 2018, 05:12 PM #1521
ViRGE's Avatar
> ViRGE
Action Dissatisfaction
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 2,466
ViRGE
Action Dissatisfaction
ViRGE's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 2,466



Decade wrote: View Post

The youtube embed button loads along side all the other embed buttons. It's straight forward. I didn't even know about that page you linked me to.
Ahh. So I don't use the rich text editor, just the basic text editor. Meaning I don't see any of those buttons or controls. Which is normally fine because most modifications update the BBCode section as well.

Thanks for looking into it, Decade.
ViRGE is offline   Reply With QuoteReply With Quote
Old July 20th, 2018, 10:03 PM #1522
ranger_scout's Avatar
> ranger_scout
Power Ranger
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 9,129
ranger_scout
Power Ranger
ranger_scout's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 9,129



Decade wrote: View Post

I see how it works. The page automatically pulls in existing BB Codes - which is why you also see the "Old Spoiler Tags" there. I didn't want to delete it and break old posts.

The YouTube tag is a custom modification. In order to add it in there, I'd have to create it as a vBulletin BB Code which can conflict with the modification. It cannot be added there.
There seemed to be a problem with a video I posted. It was originally missing a tag.

ranger_scout wrote: View Post

Hey Arnold! did one of the best spoofs of the musical. I wouldn't be surprised if there is another season and some characters go see the film and have the same reactions.

https://www.youtube.com/watch?v=Em9W--hTkWo
hasso_primo wrote: View Post

Missing a tag at the end of your embed.
I tried posting the correct Url. How does it look now?
ranger_scout is online now   Reply With QuoteReply With Quote
Old July 20th, 2018, 10:33 PM #1523
> hasso_primo
Net Brutality
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 70,784
hasso_primo
Net Brutality
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 70,784



ranger_scout wrote: View Post

I tried posting the correct Url. How does it look now?
It loads fine now.

Preview Post will generally show us where there will be a problem for other viewers.
hasso_primo is offline   Reply With QuoteReply With Quote
Post Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:38 AM.

Powered by vBulletin® / Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
 

Connect