RangerBoard
 
Go Back   RangerBoard > Administration > Announcements
Register Rules/FAQ VIP Membership Calendar Search Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old January 6th, 2018, 04:26 PM   #1441
tasti man LH
Never fear, *I* am here!
 
tasti man LH's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 12,934
Think we got ghost pages in the Wonder Woman thread. Says that we're up to 40 pages but only allows me to access page 39. Attempts to click on page 40 just redirects me back to page 39.

Also, despite clicking on the last page of the thread, in the General Discussions section, it still reads the thread as Unread.
tasti man LH is online now   Reply With Quote
Old January 6th, 2018, 06:24 PM   #1442
ϟDecade
FINAL KAMEN ATTACK FORM RIDE: OWNER
 
Decade's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 31,283
1
It has been fixed.

Thanks
Decade is offline   Reply With Quote
Old January 18th, 2018, 05:44 AM   #1443
Digifiend
RangerWiki sysop
 
Digifiend's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 14,347
Just posted a reply in the thread for the Avengers Assemble cartoon, but nobody can see it, nor anything else on pages 13 and 14, which for some reason redirect to page 12. I think it's related to the supposedly fixed problem tasti man had, as the thread also refuses to be marked as read.
https://www.RangerBoard.com/showthre...162087&page=14
Digifiend is online now   Reply With Quote
Old January 18th, 2018, 03:15 PM   #1444
ϟDecade
FINAL KAMEN ATTACK FORM RIDE: OWNER
 
Decade's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 31,283
1
It has been fixed.
Decade is offline   Reply With Quote
Old January 28th, 2018, 05:29 PM   #1445
Ankh Primo
Net Brutality
 
Ankh Primo's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 68,108
Am I the only one getting really slow loads right now? My connections are timing out.
Ankh Primo is offline   Reply With Quote
Old February 9th, 2018, 09:24 AM   #1446
GentaMystechRanger
I love you Nanny :)
 
GentaMystechRanger's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 3,626
Ok every time I go into this thread:
https://www.RangerBoard.com/showthre...180856&page=29
I get something called a SWF file downloaded to my tablet. It can't be opened and it only occurs from this thread.
GentaMystechRanger is offline   Reply With Quote
Old February 9th, 2018, 10:04 AM   #1447
ricecake
Last Watched: PRWF Ep. 6
 
ricecake's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 874
eBay
A SWF file is "Shockwave Flash". It looks like it may be related to the first post on that page (page 29) where an embedded YouTube video is messed up.
ricecake is online now   Reply With Quote
Old Yesterday, 02:28 AM   #1448
Spider-Phoenix
XY&Z
 
Spider-Phoenix's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 5,875
My internet is working in a weird way. Sometimes, the pages take way too long to load and on the bottom left of the screen it shows the comand "making a handshake" or something of this sort.

Also, sometimes the pages just don't load at all.

Checked online and tried the whole clean DNS cache and ipconfig release and renew already.

Any times what might be happening?

I just a D-link router for wi-fi, by the way.
Spider-Phoenix is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 02:47 AM   #1449
ϟDecade
FINAL KAMEN ATTACK FORM RIDE: OWNER
 
Decade's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 31,283
1
Did you reboot the router? When my Wi-Fi is finicky, that usually fixes it.

If not, then how is it working on a plugged in connection, or from a connection directly from the modem to Computer without your D-Link router?

Because if it works better on either one, it's a Router problem.
Decade is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 04:19 PM   #1450
Spider-Phoenix
XY&Z
 
Spider-Phoenix's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 5,875
Just tried that and it's not working too.

I have no idea. There's the connection, no problem with the bandwidth at all, router is using the same usual configurations and all. Still, at times, pages take forever to load or just return random error messages. The only thing I've noticed, at times, is the aforementioned message of "making handshake" on the bottom left of the screen.
Spider-Phoenix is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 06:45 PM   #1451
ϟDecade
FINAL KAMEN ATTACK FORM RIDE: OWNER
 
Decade's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 31,283
1
Have you tried changing your DNS to Google DNS?

Google DNS information:
https://developers.google.com/speed/public-dns/
Decade is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:27 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.